Per la llibertat d’expressió, salvem TV3 al País Valencià

El 5 de maig, tothom a València amb els autocars d’Òmnium!
 

Volen prohibir les emissions de TV3 al País Valencià.[@more@]

El govern valencià ha notificat a Acció Valencià del País Valencià (ACPV) que demà divendres 27 d’abril, a les 11 hores, tancarà el repetidor que l’entitat té a la Serra de Carrasqueta, al terme municipal de Xixona.

Acció Cultural del País Valencià ha convocat per al proper dissabte 5 de maig la manifestació tradicional amb la qual commemora el 25 d’abril. Al vespre, com es fa tradicionalment, tindrà lloc un concert sota el lema “300 anys de lluites i cançons”, amb grups com Obrint Pas, Miquel Gil, La Gossa Sorda, Feliu Ventura i Orxata Sound System, entre d’altres.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Per la llibertat d’expressió, salvem TV3 al País Valencià

El 5 de maig, tothom a València amb els autocars d’Òmnium!
 

Volen prohibir les emissions de TV3 al País Valencià.[@more@]

El govern valencià ha notificat a Acció Valencià del País Valencià (ACPV) que demà divendres 27 d’abril, a les 11 hores, tancarà el repetidor que l’entitat té a la Serra de Carrasqueta, al terme municipal de Xixona.

Acció Cultural del País Valencià ha convocat per al proper dissabte 5 de maig la manifestació tradicional amb la qual commemora el 25 d’abril. Al vespre, com es fa tradicionalment, tindrà lloc un concert sota el lema “300 anys de lluites i cançons”, amb grups com Obrint Pas, Miquel Gil, La Gossa Sorda, Feliu Ventura i Orxata Sound System, entre d’altres.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.